Själv

I helgen är jag helt själv hemma, ja hunnan, hästan och katta är ju också hemma. Fredde och Freja har åkt ner till Freddes syster Marie.

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, ovan på att vara själv. I morgon lördag kommer hovslagaren och tittar på Mimirs hov. Förhoppningsvis så kan han sätta tillbaka skon även om jag inte tror det. Det som har hänt är att han har trampat av sig ena sidans sömmar och vred av sig skon så att en bit av hoven ramlade av (just där sömmarna ska sitta).

Ja ja, tänkte köra igång Orvar i morgon då han stått och tänkt på vad han har lärt sig i en månad nu. Får hoppas att han har funderat och kommit på att gå genom byn är en barnlek om man är häst och väger 500 kg (inte för att jag tror det…).

Jam-Jam har kommit in i löp (eller vad man nu kallar katternas tid då de vill göra ungar). Hon går här hemma och VRÅLAR så man blir tokig.

Siri har också kommit in i löp för första gången och Doris är på väg ut ur sitt löp.

DSC_0376 DSC_0379 DSC_0498 DSC_0542

4 svar till “Själv

  1. Men vad sjutton, du verkar ju ha fullt upp för att vara ensam hemma ;))
    Passa på att spola upp ett bad, ta ett glad vin och bara njut av att vara ensam för ett slag.
    Trevlig helg.

  2. Tror nog att hovslagaren fixar hoven, de är duktiga och har bra tekniker, har sett värre hovar än så på bild och de har de fixat till. Vi får hoppas att Orvar tänkt över och insett att han är tuff och cool och visst vågar gå igenom byn 😉 . Själv ska jag träna galopp och skritt, skrölt idag måste få igång hans tölt någon gång. Inget kul att ha isis om de inte töltar. Har börjat rida lektion för Emma på hennes hästar en gång i veckan och hoppas att jag på så sätt får lite verktyg till min trögis här hemma 🙂 . Ha det så bra vi saknar dig här nere. Kram

    • Hovis fixade hoven, så nu sitter skon där förhoppningsvis tills han ska skos om. Jag hoppas också att Orvar ska skärpa sig! Mimir ska förhoppningsvis på töltsättning i vår (om pengarna räcker, måste ju köpa nytt hö också pga mögel). Tycker också att det känns tråkigt att inte ha en isis som töltar. Det är ju liksom det man har tänkt ha dem till 🙂 Jag skulle också behöva rida lite lektioner och då kanske även på Mimir.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s